Sponsorer

ProImp ÅBR Motorsport
Söderslätts mest välsorterade fackhandel inom trädgårdsmaskiner, gräsklippare, motorsågar, häcksaxar, röjsågar etc. Vägg i vägg med Johans Järn ligger Nya Bilverkstaden – bilverkstad och butik med försäljning av allt hantverkare, lantbrukare, och hemmafixaren kan tänka sig.
Kort och gott – Anderslöv är väl värt ett besök!
ProImp har sedan 1989 importerat och distribuerat Coopers däckprogram i Sverige. Från början låg tonvikten på däck för vans, jeepar och pickups. Vårt sätt att arbeta, med bl.a. korta leveranstider och hög servicegrad, gjorde att vi på många däckhandlares begäran även gjorde en full satsning på personbils-däcken, något som visade vara rätt.
Idag är Cooper ett välkänt kvalitetsbegrepp även här i Sverige – både bland allmänhet och fack-människor. Vår ambition är att, tillsammans med däckfackhandeln, utveckla Coopers kvalitets-produkter till ett attraktivt val.
ÅBR Motorsport är den lilla butiken med det stora sortimentet och det brinnande intresset. Jesper Åkesson hjälper dig med tillbehör, trimdelar, reservdelar, personlig utrustning, tips & idéer. Det inte ÅBR Motorsport kan fixa, det behöver du säkert inte!
Butiken finns i Staffanstorp på Meteorvägen 1.
Telefon 040-12 58 00, 0739-90 88 81.
     
kladbruket

TV-Teknik

Würth
Klädbruket i Anderslöv har kläder för folk i farten. Arbetskläder, skyddskläder och hela kollektionen fritidskläder från State of Art.
Klädbruket trycker självklart också dina profilplagg, lagtröjor och teamkläder med senaste trycktekniken.
TV-Teknik är den lilla firman som gör de stora jobben. Företaget har 40 års erfarenhet inom antennjobb, kabel-tv, centralantennanläggningar och lokala nätverk.
Tveka inte – Ring TV-Teknik för bättre bild.
Würth är världens största företag inom förbrukningsmaterial till fordonsverkstäder, hantverkare, byggföretag och industriföretag.
Würth i Malmö förser teamet med allt förbrukningsmaterial, från deras lager innehållande 12 000 artiklar.
     
     
     

Oscar ”Ogi” Nilsson vill också varmt tacka Pappa, Mamma, Julia, Farfar, Farmor, Morfar, Mormor och alla kompisar som kommer och hejar.